deespe, to żeby Ci tej radości nie odbierać to nie powiem kiedy ja założyłem zimówki albo kiedy ryhO nie ściągnął zimówek :diabelski_usmiech
Skoda O1 99r AHF TDi Problem z elektryką..... POMOCY
Zwiń
X
-
Skoda O1 99r AHF TDi Problem z elektryką..... POMOCY
Witam jestem szczesliwym posiadaczem juz od jakiegos czasu O1 .
Nie stety ostatnio przestał mi działać prawy halogen, bezpiecznik jest dobry,prąd na kostce do lampy jest ,a jednak nie świeci(zarówka tez sprawdzona :P)
Mam tez problem z podswietleniem nawiemu raz działa raz nie działa nie wiem od czego to zalezy,bezpiecznik i zarowki sa dobre.
Kolejny problem to brak pradu w zapalniczce (narazie zamieniłem kabelki + z podświetelniem wiec jak mam właczone swiatła to zapalniczka działa :P) moze wiecie jak biegnie przewód w instalaci?
Szwankuje tez cos chyba w imo bo kontorlka miga czasami i musze kilka razy przekrecic kluczyk...
Bede wdzieczny za jaka kolwiek pomoc.
Pozdrawiam.
-
-
co do prądu w zapalniczce - jeśli masz moduł komfortu (tak chyba to się nazywa), to wyciśnij przycisk blokady opuszczania szyb, który jest w drzwiach obok przycisków opuszczania szyb, włącz stacyjkę i wtedy sprawdź.
co do podświetlania pokręteł nawiewu, to może żarówka słabo siedzi? Można spróbować odgiąć jej blaszki...Była:
ASV + chip
HP: coś z <124.6, 138.6> [KM] - zależnie od hamowni
Teraz: S2C fiolet amethyst
Komentarz
-
-
Zeby Cie nie straszyc ...spiecie w komputerze. Sprawdz czy po podszybiu nie leje Ci sie woda. Ja tak mialem ...ciagle palilo bezpiecznik, po wysuszeniu / poruszaniu kabelkami sie poprawilo. Teraz natomiast nie mam prawego pozycyjnego przedniego... i tez za bardzo nie wiem co z tym fantem zrobic
Tylnie pozycyjne jest, wiec sie nie martwie zbytnio, ale trzeba by ten problem kiedys rozwiazac
Komentarz
-
Komentarz